Sacoșe pentru vidare – dantelate 250 x 350 mm – 100 buc | Gastrokitchen
La vidare, folia joacă un rol important în care diverse alimente pentru congelare, gătit sau depozitare pot fi ambalate în siguranță, astfel încât să ocupe cât mai puțin spațiu posibil.
Pungile de vid Gastrokitchen 250 x 350 mm nu sunt doar durabile și stabile, ci și foarte flexibile în utilizare. Ele sunt compatibile cu toate echipamentele de vid obișnuite.
- În saci puteți depozita produse proaspete, dar și produse deja procesate ( murate, coapte, fierte, prăjite, uscate, afumate ) cum ar fi: carne, mezeluri, pește, brânză, ierburi, condimente, nuci și fructe uscate, fructe, nuci, ciuperci
- În fiecare caz, ambalarea sub vid are ca efect prelungirea semnificativă a termenului de valabilitate și protejarea împotriva deteriorării și schimbărilor de umiditate.
- Sacurile sunt fabricate din materiale ecologice și sunt reutilizabile.
- Sunt potrivite și pentru gătit sous-vide, pereți groși de până la 70-90µ grosime
Pungile noastre de vid – festonate 250 x 350 mm – 100 buc sunt cel mai bun raport calitate/preț de pe piață. Acestea vor fi apreciate de persoanele care sunt angajate profesional în producție, prelucrare, comerț alimentar, care operează în industria de catering (baruri, restaurante, hoteluri), precum și de vânători , pescari, turiști, șoferi și oriunde calitatea și prospețimea alimentelor contează.
Parametrii tehnici:
- Material: Poliamidă/polietilenă
- Dimensiuni: 250 x 350 mm
- Grosime: 70-90µ
- Un pachet: 100 de bucăți
- Suprafață: netedă
- Făcut în Italia
- Sunt potrivite pentru temperaturi de gătit de 80 °C timp de 24 de ore, 100 °C timp de 2 ore sau maxim 121 °C timp de 1 oră.
Gastrokitchen pungi de vid sunt universale și potrivite pentru orice marcă de aragaz clasic de vid:
Proficook | Silvercrest Clatronic Zepter | | | Severin | Lund | Caso | Food Saver | Bartscher Bartscher Hendi | | Stalgast | Maxima | Klarstein și multe altele..
Încă nu există recenzii.