Sacuri de vid – dantelate 200 x 300 mm – 100 buc | Gastrokitchen
La vidare, folia joacă un rol important, în care diferite alimente pentru congelare, gătit sau depozitare pot fi ambalate în siguranță, astfel încât să ocupe cât mai puțin spațiu posibil.
Pungile de vid Gastrokitchen 200 x 300 mm nu sunt doar durabile și stabile, ci și foarte flexibile în utilizare. Acestea sunt compatibile cu toate echipamentele de vid obișnuite.
- În pungi puteți depozita produse proaspete, dar și produse deja prelucrate ( murate, coapte, fierte, prăjite, uscate, afumate ), cum ar fi: carne, mezeluri, pește, brânză, ierburi, condimente, nuci și fructe uscate, fructe, nuci, ciuperci
- În fiecare caz, ambalarea sub vid are ca efect prelungirea semnificativă a termenului de valabilitate și protejarea împotriva deteriorării și a modificărilor conținutului de umiditate.
- Sacurile sunt fabricate din materiale ecologice și sunt reutilizabile.
- Sunt potrivite și pentru gătit sous-vide, pereți groși de până la 70-90µ grosime
Pungile noastre de vid – festonate 200 x 300 mm – 100 buc sunt cel mai bun raport calitate/preț de pe piață. Acestea vor fi apreciate de persoanele care sunt angajate profesional în producție, prelucrare, comerț alimentar, care operează în industria de catering (baruri, restaurante, hoteluri), precum și de vânători , pescari, turiști, șoferi și peste tot unde contează calitatea și prospețimea alimentelor.
Parametrii tehnici:
- Material: Poliamidă/polietilenă
- Dimensiuni: 200 x 300 mm
- Grosime: 70-90 µ
- Un pachet: 100 bucăți
- Suprafață: netedă
- Făcut în UE
Potrivit pentru temperaturi de gătit de 80 °C timp de 24 de ore, 100 °C timp de 2 ore sau max 121 °C timp de 1 oră.
Gastrokitchen pungi de vid sunt universale și potrivite pentru orice marcă de aragaz convențional de vid:
Proficook | Silvercrest Clatronic Zepter | | | Severin | Lund | Caso | Food Saver | Bartscher Bartscher Hendi | | Stalgast | Maxima | Klarstein și multe altele..
Încă nu există recenzii.